Menuforslag


Kogekone de luxe har ikke et menukort eller en fast  prissætning af enkelte retter.

Det kan ikke lade sig gøre, da hvert arrangement er unik og særegen. Det kan være mængden af personer, der skal laves mad til, hvornår det finder sted, eller omfanget af hvilke retter og råvarer I ønsker at servere for jeres gæster.

For at finde den rigtige menu og rigtige pris, tager jeg mig tid til, at lytte til Jeres ønsker til smag, råvarer, præsentation og andre forhold ved arrangementet. Ud fra alt dette, laver jeg et menuforslag med en samlet pris som I modtager pr. e-mail.

Når I har godkendt den endelige menu og pris, samt overført forudbetalingen har vi en aftale. I har bestilt en smagsoplevelse af høj kvalitet til Jeres næste arrangement.

Jeg glæder mig til at høre fra Jer.


Mine menuer er kun et forslag. I bestemmer altid, hvordan den endelige menu skal være til jeres arrangement.

 

Konfirmandens Buffet

Laksesalat med varmrøget laks. Spæde salatblade, frisk melon, nye grønne asparges, salt-ristede cashewnødder og sød chilidressing.

Hjemmelavet futomaki sushi med tangsalat, syltede ingefær, soya og wasabi.

Helstegt dansk okse culotte.

Kyllingebryst stegt med ramsløgspesto.

Små nye kartofler vendt i smør.

Forårssalat: Spæde salatblade med små skud af skvallerkål, purløg og skovsyre, blomster og balsamico dressing.

Sort Quinoasalat m. små tomater, frisk spinat og rucola. Endvidere krydderurter, blomster og citrondressing.

Hjemmelavet svampesauce.

Hjemmebagt madbrød m. smør.

Dessert:

Hjemmelavet flødeis m. chokolade stykker, sirup-ristet hasselnødder og frisk frugt.

Pris pr. person 295,00

http://lundings.dk/da/wp-content/uploads/2017/10/01a079dbbd6738e86bc48b3f9562016eeb8991a8cc-300x200.jpg
http://lundings.dk/da/wp-content/uploads/2017/02/image2-300x200.jpg

3-retters menu

Forret

Koldrøget laks med citron og stegte rejer på frisk grønkål. Serveres med hjemmebagt flutes og smør.

Hovedret

Braiseret dansk oksesteg .

Timian-stegte kartofler.

Bønnesalat: Dampede grønne bønner m. glaseret perleløg, semi-dried tomater og venaigrette. Æblepurre m. peberrod. Hjemmelavet oksesauce.

Dessert

Hjemmelavet panna cotta med kompot af sensommerens bær og honning ristede hasselnødder.

Pris pr. person 275,00

 

  • Prisen pr. kuvert for ovenstående menuer er oplyst for min. 20 personer.
  • Prisen er inkl. moms, men ekskl. evt. tillæg for kørsel og udvidet køkkenassistance, service m.v.
  • Billederne illustrerer ikke nødvendigvis de foreslåede menuer.