Julemenu 2019


Der er garanti for julestemning

Kogekone de luxe glæder sig til at servere de skønneste delikatesser til julen og nytårets fester.

Retterne er selvfølgelig tilberedt af de bedste råvarer. Opskrifterne er efter gamle traditioner.

Men forvent også, at julen kan dufte og smage af ny inspiration.

Fynsk Æbleflæsk. Leverpostej. Sild og karrysalat.

Julefrokost Menu

Årets Julemenuer 2019

Efterfølgende er inspiration til årets julefrokostmenu.

Du bestemmer altid, hvad der skal være på bordet til dit julearrangement.

De gode råvarer sikrer de gode smagsoplevelser

Uanset hvordan din menu kommer til at se ud, kan du være sikker på, at der er anvendt friske råvarer af høj kvalitet – og såvidt muligt også lokalt producerede.

Sild marineret i fynsk Ingrid Marie- æblebrændevin og tranebær.

Hjemmelavet karrysalat m. æg og hjemmesyltede drueagurker.

Stegt sild m. sennep og dild, lagt i tomatsauce m. æbleeddike.

Stegt fiskefilet m. hjemmelavet remoulade og citron.

Hjemmelavet leverpostej m. bacon, champignon og hjemmesyltede rødbeder.

Rå-syltede tranebær m. rørsukker og vanilje.

Gammeldags stegt kamsteg m. hjemmlavet rødkål.

2 slags ost med tørrede dadler og hjemmelavet pærekompot m. løg.

Hjemmelavet ris a la mande m. kold kirsebærsauce.

Hjemmebagt økologist rugbrød og flutes.

Smør og fedt.

Pris pr. person 275 kr.

Minimumsbestilling 10 kuverter. Ekskl. levering.

julefad